PREGUNTES FREQÜENTS

Que és un brevet ?
El mot brevet , ve de la paraula francesa "breveté" i no vol dir breu (no són pas pas pocs quilòmetres , doncs el brevet més curt ja té 200 quilòmetres !) sinó que vol dir homologat.

És tracta d'un recorregut homologat per una entitat que "dona" fe de que el ciclista ha fet un quilometratge determinat. NO ÉS UNA CURSA.

Es tracta d'una excursió personal seguint un recorregut per carreteres obertes al trànsit, amb un màxim de temps, en el nostre cas de :
                                                     13 hores i 30 minuts pel de 200km

                                                     20hores pel de 300km.

La ruta estarà marcada ?
No, el ciclista ha de seguir la ruta tot llegint el rutòmetre que us proporcionem o bé seguint les indicacions del vostre gps amb el track del recorregut que us podreu descarregar (en breu).

Com ha d'anar equipada la bicicleta ?
En el nostre cas caldrà dur la bicicleta equipada per rodar de nit. Això vol dir : llum al davant i al darrera.  El llum del darrera, de color vermell, no pot fer intermitències.

Recordeu que el sol surtirà el dia 21/03 a les 6:54 i es pondrà a les 19:05

i el dia del brevet 300 25/04 sortirà a les 6:57 i es pondrà a les 20h44


He de dur algún altre element obligatoriament ?
A part de dur la bicicleta preparada per poder circular de nit (llum al davant i al darrera) , he de dur el casc i una armilla reflectant.

Tot i no ser obligatori , també és aconsellable dur un llum fixat al casc , de tipus frontal per poder veure millor als trencalls i els senyals , o en cas d'avària poder reparar.  Aquest enllumenat però, no substituirà en cap cas a l'obligatori fixat a la bicicleta.


En qualsevol cas podeu consultar el REGLAMENT DELS BREVETS RANDONNEURS

Si voleu més informació: ramon.catalan.miro@gmail.com